Residence Oradea

Apartamentele sunt situate in orasul Oradea, in zona rezidentiala de lux „Grigorescu”. Cartierul Grigorescu s-a dezvoltat din 2014 într-un cartier absolut de lux și este format exclusiv din case unifamiliale din clasa mijlocie superioară. Clădirile (Casa 1 și Casa 2) au fost construite în 2020 și oferă un refugiu ideal pentru rezidenții cu cerințe mari. Un condominiu care oferă multe pentru bani puțini cu un total de 6 proprietari.

Construit conform standardelor europene, complet documentat și cu certificat de eficiență energetică (A). Datorită alimentării proprii cu energie electrică și apă, este o investiție ideală „Planul B” pentru viitor. O investiție utilă, datorită prețurilor imobiliare în continuă creștere. Și, de asemenea, datorită faptului că avem toate actele necesare pentru a solicita un credit ipotecar.

Uitați-vă la expunerea noastră și treceți pe aici. Ne-ar face plăcere să vă arătăm apartamentele noastre- complexul nostru rezidențial este complet finisat. Deci nu cumpărați promisiuni goale.

Mobirise

Casa 1 are 4 apartamente/condominiu si se afla intr-o locatie linistita. Trotuarele din întreaga unitate sunt din beton și la nivelul solului - de la parcare până la ușa de la intrare. Toate ușile au o lățime de cel puțin 87 cm și, prin urmare, sunt accesibile în scaunul cu rotile.

Toate imaginile pe care le vedeți în această expunere sunt reale și needitate. Sunteți invitați cu drag să vizitați apartamentele noastre! Tot ce vezi in poze este inclus in oferta.

Mobirise

Apartamentele sunt spatioase cu 65 mp si inundate de lumina. Izolarea exterioară bună ajută la economisirea multă a costurilor de încălzire - răcirea nu este necesară vara. Temperatura interioară rămâne stabilă la maximum 25 de grade chiar și atunci când temperatura exterioară este de 35 de grade. Cu toate acestea, conexiunea de alimentare pentru un aparat de aer condiționat este deja disponibilă - instalarea este rapidă și ușoară (opțional).

Mobirise

Toate apartamentele sunt gata de mutat si complet mobilate. Mobilierul este inclus in pret si este in stare noua. Bucătăriile sunt dotate și cu vesela pentru până la 4 persoane. De asemenea: cuptor cu microunde și ceainic.

Mobirise

Întreaga zonă de living este dotată cu laminat și izolare fonică. Camerele sunt inundate de lumina si luminoase. Podeaua laminată dintre bucătărie și camera de zi este împărțită în două secțiuni. Dacă laminatul trebuie înlocuit vreodată, trebuie să înlocuiți doar o secțiune. Chiar si in cele mai intunecate zile de iarna nu trebuie neaparat sa aprinzi lumina.

Două dormitoare separate, spațioase, fiecare cu un pat dublu și propriul televizor și conexiune la internet. Pereții sunt toți din cărămidă (fără gips-carton).
Mobirise

În bucătărie veți găsi 2 plite electrice, o chiuvetă, un cuptor cu microunde și un ceainic, precum și tigăi, vesela și tacâmuri ca dotare de bază. Bucătăria poate fi extinsă cu ușurință cu piese standard de la un constructor de bucătărie cunoscut aici - vă putem ajuta cu asta. Conexiunile pentru o mașină de spălat/spalator de vase sunt deja disponibile - dispozitivul trebuie doar conectat (opțional).

Mobirise

Incalzirea pe gaz este instalata in bucatarie. Produce caldura pentru incalzirea in pardoseala si apa calda pentru bucatarie si baie. Și: Un frigider este deja instalat. O piesă în T a fost deja instalată pentru racordul de gaz; puteți modifica cu ușurință plitele electrice existente în plite pe gaz (inclus deja în proiect).

Mobirise

Băile constau dintr-un cabină de duș fără trepte, un uscător de păr instalat permanent, o chiuvetă și o toaletă. Totul este ușor accesibil și funcțional. Robinetele sunt de bună calitate și sunt deja echipate cu capete de economisire a apei. Lângă toaletă există o priză pentru instalarea unui bideu electric (opțional).

Dacă doriți să conectați o mașină de spălat în baie, acest lucru este posibil lângă chiuveta. Există suficient spațiu, racordurile de apă și canalizare și o priză sunt deja acolo.

A fost lăsat suficient spațiu în baie pentru ca un scaun cu rotile să se potrivească confortabil. La cerere, baia poate fi complet amenajata pentru persoanele cu dificultati de mers.

Mobirise

De pe balcoane ai o priveliste minunata iar noaptea poti vedea si artificiile orasului.

Balcoane si terase

Balcoane și terase spațioase, fiecare cu 2 scaune și o măsuță. Balustrada balconului este galvanizată și, suplimentar, vopsită cu pulbere.

Mobirise

În jurul clădirilor există o grădină frumos amenajată cu piscină, loc de joacă pentru copii și casă de petreceri. Întreaga grădină este comună de locuitori. Piscina este încălzită la soare, dar poate fi transformată la încălzire electrică, dacă se dorește. Un filtru de nisip modern și o pompă puternică pentru piscină sunt instalate într-un puț de serviciu.

Mobirise

În casa de petreceri de lângă piscină există o bucătărie mică, un frigider și un bufet mobil. Aceasta include suficiente scaune și mese din aluminiu de calitate pentru 16 persoane. În plus, casa este dotată cu efecte de lumină și 7 difuzoare profesionale și un sistem de sunet profesional.

Incalzire in pardoseala

Toate camerele din case sunt dotate cu incalzire moderna in pardoseala.

Termostat

Puteți regla singur temperatura din apartament. Gaz prin propriul contor.

Izolare fonică

Toata casa este izolata fonic si termic. Pereți cu cel puțin 10 cm, podele cu material izolator de minim 5 cm. Toate ferestrele cu 6 camere + + sticle.

Alergii

Toate camerele sunt dotate fie cu gresie antialergica, fie cu parchet laminat si sunt usor de curatat.

Supraveghere video

Reședința este supravegheată video 24 de ore pe zi și poate fi conectată la un centru de alarmă dacă este necesar.

Internet

Internet și TV deja instalate printr-o intrare centrală (un abonament pentru 4 apartamente în casa 1 și un abonament în casa 2). În plus, fibra optică este deja instalată în fiecare apartament.

Îngrădit

Întreaga reședință este complet împrejmuită. Gardurile au cel puțin 2 m înălțime.

Iluminat

Aproape toate zonele sunt iluminate cu lumini LED moderne. Acest lucru vă oferă securitate suplimentară, mai ales noaptea.

Fotovoltaic

Operăm un sistem fotovoltaic de 11 KWh și generăm o mare parte din propria noastră energie electrică. În acest fel, vă puteți reduce masiv costurile cu energia electrică.

Baterie LiPoFe

Dacă se dorește, la sistemul existent se poate atașa o baterie LiPoFe cu maximum 15 KWh sau un generator pentru a deveni mai independent de furnizorul de energie electrică.

Sursa de apa

Reședința are sondă proprie cu o pompă puternică (debit de la 8bar la 2mc/h). Achiziționarea apei de la utilitatea municipală este posibilă, dar nu necesară.

Gratar

Aici puteți face grătar.

Mobirise

Așa sunt aranjate casele. Stare actuală, finală.Fiecare apartament are propria sa înscriere în cadastru (CF). In casa 1 sunt 4 apartamente (2 parter + 2 etaj), in casa 2 sunt 2 apartamente (2 parter).

Mobirise

Linia roșie reprezintă liniile de proprietate pentru fiecare casă, împărțită în 2 sau 4 părți (fiecare apartament o cotă). Grădina cu piscina este comună de toate apartamentele (fiecare o cotă de 1/6). Metri pătrați evidențiați cu roșu se referă la proprietate, cei evidențiați cu portocaliu la porțiunea de teren pentru fiecare apartament (incluse în prețul de achiziție). 

Mobirise
Mobirise

Toate apartamentele au aceeași structură. În poza de mai sus puteți vedea dimensiunile exacte. Apartamentele din casa 1 și casa 2 sunt aceleași (oglindite).

Mobirise

În baie veți găsi singurul perete de gips-carton din spatele toaletei. Toate liniile de alimentare și drenaj sunt trasate în spatele acestuia: apă, apă uzată, electricitate, internet, TV. În cazul unui accident, acest perete poate fi lucrat cu costuri reduse. În plus: Robinetul principal de închidere a apei pentru fiecare apartament poate fi găsit și acolo.

Pereții băii sunt vopsiți parțial cu vopsea rezistentă la clor și agenți de curățare. Acest lucru face curățarea mult mai ușoară.

Mobirise

In plan se vede instalatia electrica cu lumina, prize, TV si conexiuni la internet. Lămpile LED cu economie de energie sunt deja instalate. În plus: Fiecare apartament este conectat la un acces central la Internet - astfel încât apartamentele pot împărtăși un abonament TV/Internet. Cu toate acestea, fiecare apartament are deja un cablu separat de fibră optică și poate avea și o conexiune separată de mare viteză cu un furnizor la alegere. RDS/RCS este instalat în prezent. Fiecare apartament are propriul contor de energie care poate fi citit fara a intra in apartament.

Mobirise

Pe acoperișul clădirii 1 sunt instalate module fotovoltaice cu un total de 11 KW, care sunt controlate de un invertor Huawei. Clădirea își produce în sine o mare parte din consumul de energie electrică.

Mobirise

Întregul sistem produce între 60 și 70 KWh în zilele însorite. Cu un necesar zilnic mediu de aproximativ 4 kWh per apartament, sistemul solar produce energie electrică mai mult decât suficientă pentru toate apartamentele. Excesul de electricitate este alimentat în rețeaua publică și poate fi extras 1:1 noaptea sau pe vreme rea.

De la începutul lunii august 2022 până la sfârșitul lunii noiembrie 2022, adică în 3 luni, sistemul fotovoltaic a produs un total de 4,26 MWh (4'260 KWh).

În plus, conexiunea unei baterii LiPoFe este deja furnizată și poate fi conectată cu ușurință cu până la 15 KWh. Datorita riscului de incendiu de la bateriile LiPoFe, conexiunea este in afara casei. Acolo poate fi pornit și un generator de energie de urgență.

PS: Instalația fotovoltaică este finanțată complet privat și nu împovărată cu fonduri de stat. Contractul cu furnizorul de energie este pe bază de compensare - nu de remunerare. Aceasta înseamnă că nu există taxe pe energia electrică produsă.

Mobirise

Fiecare apartament este racordat la gaz separat si dispune de un sistem modern de incalzire pe gaz. Racordul de gaz este deja echipat cu o piesă în T, astfel încât puteți trece cu ușurință de la un aragaz electric la unul pe gaz în bucătărie. Distribuitorul pentru incalzire in pardoseala este instalat invizibil in peretele dintre bucatarie si baie. Fiecare apartament are propriul contor de gaz care poate fi citit fara a intra in apartament.

În medie, costurile lunare cu gazul pe apartament iarna sunt în jur de 150 lei până la 250 lei - vara în jur de 20 lei până la 50 lei (în funcție de câte persoane locuiesc într-un apartament și cum este reglată temperatura. Prețuri din 2021).

Mobirise

DIVACONDENS E F24 este un cazan mural în condensație cu sistem de recuperare activ pentru prepararea medie primară și a apei calde cu un randament ridicat de până la 103,5%.

Unitatea centrală DIVACONDENS E beneficiază de un panou de control digital cu un meniu inteligent și intuitiv, permițând selectarea rapidă a modurilor de lucru și vizualizarea ușoară a tuturor parametrilor de funcționare.

Mobirise

Țeava FLOORTEC PE-Xcellent 5 pentru încălzire prin pardoseală convinge prin structura sa în 5 straturi, cu stratul de barieră de oxigen în mijloc și 5 avantaje puternice, cum ar fi rezistența la temperaturi ridicate, uzura minimă și o durată lungă de viață, ecologică. , fiind 100% reciclabil si flexibil.

Tubulatura încălzirii prin pardoseală este așezată la o distanță de 10 cm. Cu excepția pereților exteriori (4 rânduri cu un spațiu de 5 cm pentru a preveni mucegaiul) și în baie (în general, cu un spațiu de 5 cm).

Mobirise

Kömmerling System 76 MD: Valoarea standard de izolare termică a tocului ferestrei (profil PVC și armătură) este Uf = 1,0 W/(m²K) și pentru varianta proCoverTec (profil umplut cu spumă izolatoare) Uf = 0,82 W/(m²K ), rezultând coeficientul ferestrei de izolare termică Uw = 0,80 W/(m²K). Sistem de profil cu 6 camere de izolare termica si acustica. Izolație fonică 48 dB.

Mobirise

Datorită tuturor eforturilor, clădirea a fost certificată cu eficiență energetică A. Aceasta înseamnă că cumpărați un apartament într-o clădire care este izolată conform tehnologiei de ultimă oră și este încălzită într-o manieră de economisire a energiei.

Mobirise

Conexiunile de apă sunt alese inteligent. Astfel, puteți conecta cu ușurință o mașină de spălat în bucătărie. Toate racordurile de apă sunt instalate împreună cu un racord de canalizare. În baie, o cadă poate fi instalată în locul dușului existent cu o mică conversie. Fiecare apartament are propriul racord de apă și poate fi oprit separat; atât din exterior cât și din interior.

Mobirise

Conduct general

În punctul central de pe Apateului 115, curentul, gazul, apa și canalizarea sunt direcționate către reședință și distribuite către case prin conduct general (investiție privată). Conduct este îngropat la cel puțin 1,8 m în pământ și, prin urmare, este absolut rezistente la îngheț. Drenajul acoperișului trece și prin conduct general și astfel previne mirosurile neplăcute ale sistemului de canalizare prin spălarea regulată atunci când plouă.
Siguranță: Electricitatea, gazul și apa pot fi oprite la punctul central de intrare, în fața fiecărei case și în fiecare apartament de către locuitorii înșiși.

Administrare

Administrarea locuinței este garantată de vânzător. După ce toate apartamentele au fost vândute, noii proprietari trebuie să formeze o asociație, iar contractele de gaz, electricitate și apă sunt transferate asociației.

Mobirise

Documente necesare

Fiecare apartament are propria sa inscriere in cartea funciara si este inregistrat separat la autoritati fiscal. Proprietatea și construcția sunt aprobate, documentate și nu mai sunt contestabile. Aceasta înseamnă că fiecare apartament individual poate fi cumpărat și cu un credit ipotecar. Voi primiti toate documentele necesare.

Cele mai importante documente de vizualizat:

Preturi

Preturile includ 1 balcon sau terasa pentru fiecare apartament, cota de teren pentru lotul pe care este construita casa si 1/6 din gradina comuna cu piscina si loc de joaca pentru copii. Apartamentele sunt complet utilate si pot fi ocupate in aceeasi zi. Disponibilitate imediată (antecontract notarial + min. 15% avans) sau din martie 2023 cu contract de vânzare și plata integrală.

Mobirise

Vand ca persoana fizica.
0757168667 sau Whatsapp
Vorbesc romana, germana si engleza.

Mobirise

Întregul etaj

Conectați 2 apartamente unul lângă altul fără prea mult efort și aveți un apartament pe întregul etaj. Ușa este deja pregătită structural și aprobată static în planificare - buiandrugul ușii este deja în perete.

Procesul de cumpărare

Semnarea unui antecontract cu vânzătorul
Acum, că ai găsit apartamentul cel mai potrivit pentru tine, a sosit momentul semnării unui antecontract. Vânzătorul poate fi persoană fizică sau dezvoltator imobiliar. Acest contract se semnează exclusiv în prezența notarului și garantează că acea proprietate îți va fi vândută ție.

Pentru semnarea antecontractului, tu trebuie să aduci doar cartea de identitate. Proprietarul imobilului trebuie să prezinte, în plus, extrasul din cartea funciară și copie după actul de proprietate, pentru a demonstra că deține cu adevărat respectivul imobil.

Ca măsură de precauție pentru vânzător, la semnarea antecontractului, cumpărătorul achită un avans de minimum 15%. Aceasta sumă este specificată la rândul său în contract. Dacă banca respinge cererea de împrumut, veți primi înapoi întregul avans (minus costurile și comisioanele de transfer).

În plus, onorariul notarului va fi plătit de cumpărător.

Evaluarea imobilului (în cazul finanţării cu un credit ipotecar) 
Ulterior semnării antecontractului, următorul pas către acasă este evaluarea proprietății de către un evaluator imobiliar. În vederea evaluării, va trebui să duci băncii actele de proprietate ale vânzătorului imobilului, documentele cadastrale, certificatul de eficiență energetică și extrasul de carte funciară pentru a stabili datele evaluării imobiliare. Această evaluare este suportată financiar de cumpărător, și diferă de la o bancă la alta.

Procesul de evaluare a imobilului durează maximum trei zile, iar raportul de evaluare va cuprinde date despre:

- Anul construcției
- Instalațiile electrice și sanitare
- Modul de încălzire a proprietății și certificatul energetic al clădirii
- Localizarea: apropierea de piață, parcuri, școli, transport în comun
- Prezența parcării sau a unui garaj

După primirea raportului de evaluare a proprietății imobiliare, dacă lucrurile sunt în regulă, banca aprobă contractul de credit.

Semnarea contractului de vânzare-cumpărare
Ulterior are loc semnarea contractului de vânzare-cumpărare. Aceasta are loc exclusiv la notar, iar fiecare parte trebuie să vină cu documentația necesară în vederea semnării documentelor.

Astfel, vânzătorul trebuie să prezinte actul de identitate, actul de proprietate, certificatul fiscal, cadastrul și intabularea, extrasul de carte funciară, certificatul de performanță energetică și documentul doveditor de la asociația de proprietari, care arată lipsa datoriilor la întreținere. Pe de altă parte, tu, cumpărătorul, va trebui să aduci actul de identitate, certificatul de căsătorie sau de divorț (dacă este cazul) și contractul de credit, care va fi semnat în ziua retragerii banilor.

Totodată, trebuie avute în vedere și o serie de taxe ce trebuiesc plătite în vederea semnării contractului. Cumpărătorul va achita taxele notariale, percepute ca procent din valoarea proprietății achiziționate, onorariul pentru autentificarea contractului de ipotecă și intabularea. Toate costurile sunt enumerate mai detaliat mai jos.

Costuri adiționale

Trebuie să vă așteptați la următoarele costuri suplimentare (aproximativ):
1'100 €.- Onorariile notariale (acord de cumpărare)
€ 150.- Inscriere cadastrala
€ 15.- Extras Kastaster
În cazul finanțării prin credit ipotecar, la achiziție se adaugă următoarele costuri:
200 €.- Taxe notariale (contract de credit)
€ 95.- Inscriere cadastrala ipotecar

apartament, apartamente, cazare, condo, condominiu, immo, imobiliare, imobiliare, casa multifamiliala, romania, oradea, bihor, cumpara, vinde, broker, agent, agentie, agent imobiliar, de vânzare, ieftin, pret, capital, investitie, randament, costuri, proces, notar, avocat, germana, engleza, romana, unitati rezidentiale, cladire rezidentiala, spatiu de locuit,

This page was created with Mobirise template